PAGES

Saturday, July 7, 2012

List of rising young bloggers !!



Do check it out their websites and find out yourself who are this people and how they became top !

1. Lyssa Faizureen ( http://www.lyssasecret.com/ ) - 51,519 followers

2. Fatin Liyana ( http://honeykoyuki.blogspot.com/ ) -42,476 followers

3. Hanis Zalikha ( http://inibelogsaya.blogspot.com/ ) -38,472 followers

4. Maria Elena ( http://peliks.blogspot.com/ ) -30,849 followers

5. Zack Zukhairi ( http://zackzukhairi.blogspot.com/ ) -26,343 followers

6. Cik epal ( http://cikepal06.blogspot.com/ ) - 26,297 followers

7. Irine Nadia Marcello ( http://irinenadia.blogspot.com/ ) -24,952 followers

8. Elia ( http://jejariruncing.blogspot.com/ ) -24,111 followers

9. Yuyu Zulaikha ( http://kupukupukecik.blogspot.com ) - 19,039 followers

Next chapter I will furnish you more websites and blogger link for you to explore and blog sphere.

CHeers and happy weekend.

20 comments:

  1. mereka memang terbaik dan popular.. sis aida inbox kan maklumat yang sis nak dekat fanspage sis eh?

    ReplyDelete
    Replies
    1. memang mantap dan meletops dorang nih. Ok no problem....kalau boleh bawak more blogger lagi bagus tp kena bagi nama dan details dorang sebab akak nak compile untuk goodies bag.

      Delete
  2. Dan most of them adalah gadis dan wanita.... dengan rupa dan wajah yang cantik menawan...Kalau guys kena ada muka cam Aaron Aziz kot baru jadi kegilaan... hehehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ya betul semuanya muda remaja saham tengah naik....kalo penulis cabuk cam akak nih hahahaha memang tak dapek lah kihkihkih....Hazman apa lagi beli topeng ah

      Delete
  3. Ololor . Blog Lyssa sekali tersenarai ? *terharu kejap . thanks yach ! >_<

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehehe...my pleasure :-) and thank following belog akak yang tak seberapa ini.terharu jugak nih :-)

      Delete
  4. Wow, congrats to their success and I still have a long way to go.

    ReplyDelete
    Replies
    1. It doesn't matter....slowly2 we build up the rapo :-)

      Delete
  5. aduiii..ramai nya followers. meriah kan...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tulah pasal nyer....takpelah pelan2 kayuh :-)

      Delete
  6. dorang nie semuanya blogger tegar :)

    ReplyDelete
  7. pergh...bnyknya follower dorang...

    ReplyDelete
  8. alamakk.. blog yuyu biasa biasa je la.. haishhh.. terima kasih sudi listkan belog yuyu :')

    ReplyDelete
  9. ingin giler jd sefamous mereka...hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. pelan-pelan kayuh yg penting merendah diri :-)

      Delete
  10. mmmm... boleh ke jadi sepemes depa?

    ReplyDelete

Thanks for your comments much appreciated !