PAGES

Saturday, August 6, 2011

Peraduan Snap & Win - Duit Raya Untuk Blogger

Hello guys & Salam Ramadhan,

Nak cite sikit pasal peraduan yang dianjurkan oleh Blog Razis, caranya mudah sahaja just jadi pelawat bertuah dan menang wang tunai ataupun top up RM10.00



Caranya memang senang.
1. Snap dgn print screen bukti kemenangan no bertuah iaitu no 161,718. (Contoh seperti gambar di atas)
2. Buat entry kemenangan korang kat blog.
3. Emailkan link entry kemenangan ke goft85@gmail.com
4. Anda akan dihubungi untuk cara pembayaran hadiah melalui email.

Itu jer caranya. Kena tunggu sampai no bertuah 161,718 muncul dan snap cepat-cepat yer. Sapa cepat die menang wang tunai atau top up RM10.00. Boleh buat beli kuih raya nanti.

Nakkan hadiah lagi besar? Tunggu peraduan selepas ini.~ besar mana hadiah tu tuan penganjur ? Hadiah bonus pun ada disediakan kepada yang sudi menghebahkan peraduan ini kepada blogger yang lain. Jadi macam biasa aku pun tolong la mewawarkan kepada korang so jangan tengok dan baca jer yer jom lah join.....tak rugi pon kan apa salahnyer kalau kita support sesame blogger kan. Check it out cara² nak dapat hadiah bonus seperti di bawah ini :




**Hadiah Bonus untuk mereka yang menyebarkan peraduan ini.
1. Copy paste entry ini dan buat entry di blog anda.
2. Kemudian tinggalkan link entry di post ini.
3. Penulis bertuah yang dipilih melalui random.org bakal menang wang tunai atau top up RM10.00.
4. Pemenang bertuah dipilih setelah no. 161,718 di menangi. (Tak mustahil jika anda menang hit dan hadiah bonus).

Jadi, jangan malu-malu untuk share peraduan ini di blog anda.
Tag :
p/s : menang ke kalah ke aku tak kisah just nak support rakan² blogger yang lain. Dan aku rasa korang pon macam tu kan..kan....:-)

Peraduan ini dianjurkan oleh myrazis.com

2 comments:

  1. hik3..kena tag lagi. tnkz sis.. InsyaAllah akan join. nmpk nye kena sentiasa alert la nie..

    ReplyDelete

Thanks for your comments much appreciated !