PAGES

Friday, August 19, 2011

Contest Pre-promo BRISIK Ramadhan Winner !!!!

Hello and  Salam all ,


Hari ini saya nak announce pemenang bagi contest promo BRISIK ramadhan. Setelah di timbang dan di dacing berikut adalah blogger bertuah yang akan berpeluang untuk berbuka puasa di restoran BRISIK pada hari rabu depan ( 24.08.2011).


1. Aida
2.  mala
3. Vanilla
4. zaffira
5. Najwa

Wahai para blogger yang bertuah sila confirmkan kehadiran anda sebelum hari isnin depan. Pada hari tersebut anda akan berpeluang untuk berkenalan dengan owner restoran BRISIK sekaligus merapatkan lagi silatturahim di antara kita dan apa yang paling penting dapat merasai dan mengalami pengalaman berbuka buasa di restoran BRISIK. Di kesempatan ini saya bagi pihak Puan Nusmawati mengucapkan ribuan terima kasih di atas kesudian anda semua untuk mempromosikan restoran BRISIK dan sudi untuk joint kontest Littlewing Destinations. So kepada semua pemenang seperti di atas jangan lupa bawak camera dan juga pakai baju vogue² gitu sebab kita ada photoshoot session....weee can't wait to see all my adik² ini.

* See you all next week *

6 comments:

  1. ha ada nama aida la? biar betul? alahai..hari rabu erk? kalau habis keje awai boleh la join :(

    ReplyDelete
  2. vanilla tuh sy ke??btol ker sy
    ?????btoll ke nih??hahah....kalu betol nk mengile kejap....waaa.....!!!btol ke3????

    ReplyDelete
  3. yay! hehe.

    kak nak tanya boleh tak najwa nak bawak sorg member?

    ReplyDelete
  4. mala tue saya ke misslittlewing!
    tme kasih byk2..kali pertama menang neh..teruja.
    bawak la najwa......gantikan cikmala..cikmala duk jauh takleh nak g...ikhlas neh...hehehehehe

    ReplyDelete
  5. OMG! sy bru je baca entri ni..aduhai..esok la rabu!

    Sebelum tu...YAY!! saya menang jugak! ;)

    Aduh...nak join buka puasa..tp ade invitation lain...alaaaaa...macam mane ni?

    ReplyDelete

Thanks for your comments much appreciated !