PAGES

Wednesday, August 3, 2011

Contest Pre-promo BRISIK Ramadhan still open !!!

Salam Ramadhan kepada semua,
Nampak tak title entry tu....yes kontest promo BRISIK Ramadhan masih lagi dibuka !!! Ini adalah disebabkan permintaan ramai dan takut ada yang tak sempat nak join jadi inilah masanya untuk joint. So korang apa lagi cepat² join dan ajak kawan² lain bagi memeriahkan lagi kontest ini.

Lagi ramai lagi bagus jadi pada hari kejadian tu bolehlah kita saling kenal mengenal antara satu sama lain. Tambah² pula di bulan yang mulia ini apa salahnya kita mengeratkan silaturrahim di antara kita. So jangan lepaskan peluang ini....cuba bayangkan dapat makan free secara buffet pulak tu........restoran nyer pulak sangat klasik, cosy ditambah dengan alunan music dan juga hidangan berbuka puasa yang sangat sedap dan menyelerakan siapa tak nak kan.......tapi jangan lupa dah join link kan di  www.littlewingdestinations.com ok.

Harap lagi ramai yang akan join sebelum tarikh tutup ahad ini. Kalau takde idea cuba tengok kawan² lain yg dah join macam mana mereka buat ~ sebagai panduan sahaja jangan copy and paste dorang punya pulak yer. Tulis ikut idea anda sendiri baru puas hati dan apa orang cakap tu...."original resipi". Oklah nak end my writing now till we meet again.

No comments:

Post a Comment

Thanks for your comments much appreciated !