PAGES

Sunday, July 17, 2011

Littlewing Destinations Contest Back !!!!

Salam|Namastee|Good Day !


New background color ~ Greenery and I loved it so much.....


Good morning and happy Sunday to all my fellow blogger friends out there ! Again and again I have changed

my blog background color...don't get irritating about it, I just want to make sure my blog space looks nice,

cool and friendly environment. This time round I have chosen green color to suit my concept as a food, travel

and photography blogger and further more that is one of my favorite color.....:-). Do you think the green

color cool ? Feel free to share with me your thoughts, comments and ideas. Those come out with good idea

and comments will receive a free gift from me as a reward for being kind he he he .
















Don't you think the free gift quite interesting ? Then what are you guys waiting for let's do it now and I only

pick 5 winner to redeem the free gift as you cans see from the picture above. Before I end my writing I

would like to remind to those interested to take part this contest, I will choose and pick the winner base on

your sincerity and cool comments. All decision to choose and decide who is the lucky winner it is up to my

consideration and no objection. This contest will run starting today 17 July 2011 and will be end on next

Friday 22 July 2011. I will announce the final result on Saturday morning 23 July 2011. So I wish all the best

to everybody and have fun.










9 comments:

  1. I was reading this twice just to make sure I read it correctly, if there was any T&C or rules on how to win those cool gifts.

    Hey, it's my first time comment in this blog. I gotta say, love the new green background. I do agree, green is one of the "in" thing these days. I said one of coz it's more to a nature/wood themed colors. My favorite color is blue but I've been seeing a lot of green color clothes and other misc goodies lately. Impulse buying is bad.

    Happy Sunday!

    ReplyDelete
  2. Hey Mas....I am glad to that you are the 1st person commenting my post...:-) thank you for your lovely opinion and comment I really appreciate it. Yes and indeed green more to nature that's why I chose it. All the best to you Maslight in this contest.

    ReplyDelete
  3. blog akak dah kemas, loading pun senang. But kalau kakak letak kan background bagi entry dan sidebar nampak lebih cool. Background untuk blog dah ok hijau nie. Header akak kena tukar warna yang seakan-akan hijau macam sawah, bukit, hutan or whatever yang akak rasa ok dan padan. :) love kakak

    ReplyDelete
  4. salam...cik tina...heheh....sblom join contest nih sy dh ad 2 brg di atas..pemberian anda..weeii....hehhe...nk join cm ner??xphmm..huhu...

    ReplyDelete
  5. @ Aida Omar...thank for your sincere comment my dear sis....will consider about it. All the best for sis contest :-)

    @ V{AIN}illa salam jugak. Senang jer naik join kalau nak dapat hadiah yang baru just bagi komen pasal new background look tina....para-para komentar yang baik akan dapat hadiah dari saya.

    ReplyDelete
  6. okey..background kalau boleh,saya cadangkan guna warna biru..biar ada unsur2 kepulauan yang mana header pun menunjukkan seolah2 kawasan pantai..namun begitu oleh kerana,awak sukakan warna ini, ada baiknya header ditukar dengan gambar hutan borneo ke takpun suatu kawasan lapang yang ada unsur-unsur warna hijau..pastikan header tuh betul center supaya nampak kemas..:)


    live feedjit tuh tak perlu kot coz x penting sangat pun..:)..lepas tuh awk kena elakkan page ini terlalu panjang untuk diskroll..awak ejasla mengikut kreativiti awak...dan juga widget top visitors tuh juga tak penting..

    apakata popular posts tuh awk naikkan ia sedikit dan letakkan recent comments dan recent posts ke bawah sedikit..kerana kebanyakkan pengunjung tertumpu kepada popular posts..

    yang logo gengblogger dan blog malaysia tuh awak letak bawah sekali..penting kita jimatkan ruang dan masa untuk pengunjung lihat page blog pertama loading dengan laju..biar benda penting je terpapar dahulu tanpa perlu diskroll

    dari segi kelajuan, sudah memuaskan..blog ni ada potensi untuk dilawati kerana ia simple,laju dan pemilihan warna background yang tidak membuatkan mata menjadi letih..

    sekian terima kasih dari syuxer

    http://syuxermelankolia.blogspot.com/

    ReplyDelete
  7. I think its a great color for a change. Nothing is wrong with color. Please give the gifts to those who deserve it. I am giving my comments as I choose to support another blogger, not for the gifts.

    Keep blogging and take care.

    ReplyDelete
  8. Salam .. im hitting you back dear .. okay .. i bagi komen yang ikhlas sebagai seorang lelaki yang tak kreatif , takde nilai seni ni okay .. tapi i try bagi pendapat .. okay blog u best sebab loading laju .. so takde lah banyak makan gig broadband i yang sedia ada slow ni .. theme yang u nak sampai kan adalah hijau dan nature kan .. it shows .. tapi i rasa color hijau ni a lil bit dull .. nampak kosong .. why dont u try cari theme warna hijau yang lagi nice .. mungkin ada corak corak daun ke .. sorry eh banyak komen lak .. btw done following you ..

    ReplyDelete
  9. @Syuxer terima kasih yang tidak terhingga atas pandangan,cadangan dan komen yang membina. InsyAllah saya akan cuba ikut sedikit sebanyak idea dan cadangan awak. All the best to you.

    @Nava K, thanks a lot for your supports and comments dear. Take care to you too.

    @SyedMuzzamir I pun rasa a bit dull color nih...nanti I cuba carik color yang lebih bright. Anyway thanks to be my folower. I will visit yours.

    ReplyDelete

Thanks for your comments much appreciated !