PAGES

Saturday, July 30, 2011

Contest Pre-promo BRISIK Ramadhan !!!!

Hai guys,


I just nak announce kat sini tarik tutup untuk kontest BRISIK Ramadhan akan di lanjutkan sehingga ahad depan. So sesiapa yang belum sempat untuk join masih ada masa lagi. Anda digalakkan untuk menjemput rakan² blogger yang lain untuk turut serta dalam kontest ini untuk memeriahkan lagi pertandingan di samping dapat merapatkan lagi persahabatan di kalangan para blogger. Tak salah kita support each other kan.

Tujuan kontest ini bukanlah nak meraih traffic atau pon ramai follower tapi sekadar hendak menambahkan lagi ramai kenalan antara blogger di luar sana. Mungkin dengan cara begini kita dapat mengenali antara satu sama lain. Jadi saya berharap akan lagi ramai blogger yang akan join kontest ini. Takkan korang tak nak dapat makan free kot......buffet tu makan lah sampai lebam. Tapi kena buat kerja jugalah kalau nak makan free....just buat satu promosi dan tulis lah ikut suka hati korang dan lik balik ke komen entry saya....janji kreatif dan menarik perhatian juri kita iaitu tuan punya restoran Puan Nusmawati.


So guy all the best dan saya ingin mengambil kesempatan untuk mengucapkan Selamat Berpuasa...semoga segala amal kita akan diberkati oleh NYA. Amin.


3 comments:

  1. sory sis pasal contest tu..kalau ada masa nnt aida join k..

    sis kenapa button suka fb tu banyak pula tu sis..

    ReplyDelete
  2. ok tapi jangan joint lepas tarikh tutup pulak....hehehe. Part button fb like tu x tahulah keluar cam gitu plak....nntlah akak check apa yf x kena yer.

    ReplyDelete
  3. hehe..aduii..mood nk join contest tu ke laut skrg.. ok sis..sis aida nak email sis la.. hari tu x sempat nk tgk kt shout. xpun akk add je fb aida erk? http://www.facebook.com/photo.php?pid=245268&id=100000254576011#!/profile.php?id=100000254576011&v=wall

    ReplyDelete

Thanks for your comments much appreciated !