PAGES

Tuesday, July 26, 2011

Contest Pre-promo BRISIK Ramadhan !!!



Salam kepada semua.....contest lagi...........hadiah pemenang minggu lepas pun belum pos lagi menyusul pula contest baru. Yer sempena bulan Ramadhan yang akan kita sambut minggu depan, saya telah membuat keputusan untuk mengadakan satu lagi contest especially untuk bulan puasa. Syarat penyertaan sangat mudah dan straight forward seperti di bawah ini ;


Pertama - jadi follower Ms.Littlewing hehehe supaya senang utk korang baca entry yg terbaru.

Kedua - tulis satu special entry mengenai restaurant http://www.brisik.com.my mengikut kreativiti masing-masing dan barang di ingat tulisan dan entry adalah original bukan copy and paste drp website BRISIK.

Ketiga - dalam entry anda, tolong mention mengenai promo package / menu berbuka puasa yang ditawarkan oleh restaurant BRISIK.

Keempat - sila invite kawan-kawan anda dan link kan ke entri ni dan tinggalkan kat komen Ms.Littlewing

Mudah bukan.......hanya 20 blogger yang bertuah sahaja akan di pilih dan sebagai habuan anda mendapat peluang untuk berbuka puasa di restaurant BRISIK secara PERCUMA ala buffet.. Untuk perhatian dan informasi anda pemenang akan dipilih oleh Puan Nusmawati, owner restaurant BRISIK. Keputusan beliau adalah muktamad and no objection ok. Jadi besiap sedia lah anda semua untuk menunjukkan bakat-bakat penulisan yang terpendam itu. Tarikh tutup contest ini adalah pada hari Ahad 31 July dan pemenang akan di beritahu dengan kadar segera bergantung pada juri kita yer. Dengan itu saya wish all of you best of luck dan tak sabar nak jumpa pemenang yang bertuah !!! :-) 

11 comments:

  1. Btw, the link doesn't work. Issit http://www.brisik.com.my/ instead? Ngam ka tu?

    ReplyDelete
  2. miss. littlewing.......t mala join erk..
    virus la laptop mala lembab..kena cuci balik :-)

    ReplyDelete
  3. Mala jangan lambat sangat sebab tarik tutup hari ahad nih.....

    ReplyDelete
  4. http://pinkcolour82.blogspot.com/2011/07/contest-pre-promo-brisik-ramadhan.html

    cikmala dh join..tapi takdeq idea la miss littlewing :-)

    ReplyDelete
  5. 'sis.....dh join...tgok nih..
    http://cinta4ain.blogspot.com/2011/07/contest-pre-promo-brisik-ramadhan.html
    huhuh..malu..mase sekolah karangan dpt C...hehe...
    klu x menang ..nk ikut jgk!!!:P

    ReplyDelete
  6. All the best and harap menang so bole lah kita berbuka puasa sama². thanks for joining.

    ReplyDelete
  7. alaaaa..dah habis kontes..huhu.x sempat nak join
    :(

    ReplyDelete
  8. Najwa Anuar masih ade masa lagi....dilanjutkan sampai hari ahad nih..so cepat²...:-)

    ReplyDelete
  9. i dh join...yeay! ce tgk kat sini:

    http://zaffiraghawas.blogspot.com/2011/08/brisik-restaurant-promo-for-contest.html

    tapi kan..title entry tak same...boleh ke? ;)

    ReplyDelete
  10. yay!! dapat jugak join. hopefully terpilih

    http://suitheart20.blogspot.com/2011/08/tempat-berbuka-brisik-restaurant.html

    aminn (:

    ReplyDelete

Thanks for your comments much appreciated !